Tanden bleken

In onze praktijk werken wij veel met Bleaching to go

Professionele resultaten, ook snel tussendoor

Opalescence Go is het professionele alternatief voor vrij verkrijgbare bleekproducten. Het is een eenvoudige, snelle en prima smakende methode om te beginnen met bleekbehandelingen of voor een opfrisbehandeling. Er hoeven geen afdrukken te worden gemaakt en er is geen op maat gemaakte lepel nodig. Opalescence Go kan thuis kant-en-klaar, direct uit de verpakking worden gebruikt.

  • De PF-formule met kaliumnitraat en fluoride helpt bij de versterking van het glazuur tijdens het hele bleekproces.
  • Gladde en comfortabele lepel. Past zich aan ieder gebit aan.
  • Discreet, doorzichtig lepelmateriaal
  • 6% – draag gedurende 60 à 90 minuten, 5 à 10 dagen lang
  • Mint- en meloensmaak

Veelgestelde vragen tanden bleken:

Hoe werkt een bleekbehandeling van het gebit?

De actieve bestanddelen van Opalescence-gels werking van binnenuit: ze dringen binnen in uw tanden en kiezen en breken de verkleurde moleculen af die zich diep in uw tand of kies bevinden. Zo worden verkleuringen verwijderd en wordt uw glimlach witter. De gels van Opalescence bevatten bovendien stoffen die het glazuur versterken en cariës helpen voorkomen!!

Is een bleekbehandeling geschikt voor iedereen?

Bleekbehandelingen zijn een veilige en comfortabele manier om een helderwitte glimlach te krijgen. De resultaten en de behandelduur zijn afhankelijk van de verkleuring van uw gebit en van hoe wit uw gebit moet worden. Kronen, bruggen, vullingen en veneers bleken niet mee. Uw tandarts kan u helpen bij het kiezen van de professionele behandelmethode die het best past bij uw behoeften. Er wordt sterk afgeraden om bleekbehandelingen te ondergaan als u zwanger bent. Bleekbehandelingen zijn wettelijk alleen toegestaan boven de 18 jaar.

Hoe lang houdt het bleekeffect aan?

De resultaten van bleekbehandelingen zijn heel stabiel, zo houdt u tot lang na afloop van de behandeling nog een prachtige glimlach. Er zijn echter een aantal factoren waardoor uw gebit minder kan gaan stralen. Als gevolg van genetische aanleg, voedingspatroon, leeftijd, sommige geneesmiddelen (zoals tetracycline) en bepaalde gewoonten (zoals roken) kan de tijd dat het bleekresultaat aanhoudt variëren. Gelukkig zijn er snelle en gemakkelijke nabehandelingen mogelijk, waardoor u uw helderwitte glimlach snel weer kunt laten terugkeren.

Leiden bleekbehandelingen tot overgevoeligheid?

Overgevoeligheid van het gebit is een vrij normale bijwerking van bleekbehandelingen. Als er sprake is van overvoeligheid, dan is die vaak tijdelijk en verdwijnt na afronding van de bleekbehandeling. Opalescence-producten bevatten desensibiliserende stoffen zoals kaliumnitraat en fluoride (ook wel afgekort als PF) die de overgevoeligheid verminderen en de behandeling comfortabeler maken.

Leiden bleekbehandelingen tot een zwakker gebit?

Opalescence tandenbleekgel bevat PF (kaliumnitraat en fluoride), die helpen de gezondheid van het glazuur te behouden gedurende het bleek proces.

Welke mogelijkheden zijn er om mijn gebit te bleken?

Opalescence is speciaal samengesteld en verkrijgbaar in veel verschillende concentraties en toedieningsvormen en in verschillende smaken. Dit betekent dat uw bleekbehandeling optimaal kan worden aangepast aan uw levensstijl. Of u uw gebit nu wilt bleken met een op maat gemaakte lepel, of tussendoor met een wegwerplepel, Opalescence heeft altijd een professionele bleekbehandeling die bij u past. Bepaal samen met uw tandarts welke behandeling het beste bij u past.

Wilt u meer weten over tanden bleken?

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.
Stel ons uw vraag en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Contact

Openingstijden

Maandag 08:00 – 20:00
Dinsdag 08:00 – 12:30
  & 13:30 – 17:00
Woensdag 08:00 – 12:30
  & 13:30 – 17:00
Donderdag 08:00 – 12:30
  & 13:30 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 14:00
 

Afspraken beleid

Afspraken dienen 24-uur van tevoren te worden geannuleerd, anders kunnen wij de kosten in rekening brengen.

Locatie

AZ Tandartsen

Emmakade 2
1441 ET Purmerend

Tel 0299-417733