MRA/Snurkbeugel

Bij AZ-tandartsen wordt u geholpen door Tandarts Allessie (NVTS geaccrediteerd en tandheelkundig slaapgeneeskundige), samen met u zullen we proberen de beste snurkoplossing te vinden, daarom werken we met meerdere MRA’s, de kosten variëren tussen de 400 EUR en 1100 EUR.

Het verschil in MRA’s kan bijvoorbeeld zitten in de stevigheid van het gekozen materiaal, zo adviseren wij bepaalde MRA’s niet aan als u een tandenknarser of klemmer bent. Ook kan de mate van retentie van invloed zijn op de gekozen MRA, mist u bijvoorbeeld een aantal kiezen dan is dat van belang bij de MRA keuze.

Werkwijze

De werkwijze bij voor het aanmeten van een MRA bij AZ-tandartsen is als volgt:

1e afspraak:

Bij uw eerste afspraak zal er een volledige digitale scan van uw gebit gemaakt worden, wij gebruiken de 3D mondscanner van 3shape, hierdoor is het “happen” (ouderwetse manier van gebitsafdrukken maken) niet meer nodig.

MRA bij AZ-tandartsen

Voor het totale overzicht is een OPT röntgenfoto nodig. Wij maken deze zelf maar mocht u deze recent bij uw eigen tandarts gemaakt hebben, ontvangen wij deze graag. Hierna zullen we gezamenlijk de keuze maken welke MRA/snurkbeugel het beste bij u past, meestal in de 3D-geprinte beugel van 400 EUR een prima keuze, maar soms is een duurdere snurkbeugel wenselijk.

De MRA heeft een gemiddelde productietijd van 2 tot 3 weken,

2e afspraak:

Uw MRA is klaar en kan geplaatst worden. De tandarts zal tijdens de behandeling kijken of de MRA goed past en uitleg geven over het gebruik ervan.

Controle:

Na 2 weken gebruik wordt er een afspraak ingepland of telefonisch contact opgenomen om te bekijken hoe de behandeling met de MRA verloopt.

Niet goed geld terug garantie

Doordat de tandarts goed kan inschatten of een MRA uw snurken gaat verhelpen, geldt bij AZ-tandartsen de “Niet goed geld terug garantie”, dat betekent dat als de MRA onverhoopt uw snurken toch niet verhelpt binnen de eerste maand u uw geld terugkrijgt (minus EUR 150,- techniekkosten). Indien u bijvoorbeeld de snurkbeugel van EUR 400 heeft besteld, en deze werkt niet naar behoren en levert deze weer binnen een maand in, dan krijgt u EUR 250 terug.

Jaarlijkse controle:

Voor de slaapapneu behandeling die door zorgverzekeraars vergoed wordt, is een vereiste dat er een jaarlijkse controle plaatsvindt om te bepalen hoe goed de MRA voor u werkt en of er geen aanpassingen

Openingstijden

Maandag 08:00 – 20:00
Dinsdag 08:00 – 12:30
  & 13:30 – 17:00
Woensdag 08:00 – 12:30
  & 13:30 – 17:00
Donderdag 08:00 – 12:30
  & 13:30 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 14:00
 

Afspraken beleid

Afspraken dienen 24-uur van tevoren te worden geannuleerd, anders kunnen wij de kosten in rekening brengen.

Locatie

AZ Tandartsen

Emmakade 2
1441 ET Purmerend

Tel 0299-417733